Primul pas spre Liga 3

A venit și ziua cea mare. De fapt, prima din cele două ce pot duce Aurul Brad în Liga 3. După un sezon nebun de Liga 4, cu egaluri pe terenurile unor echipe fără prea mari pretenții, dar și cu victorii senzaționale în fața forțelor din Hunedoara, Aurul o înfruntă azi pe Fortuna Becicherecu Mic în manșa-tur a barajului de promovare în eșalonul cu numărul 3.

„Ne așteaptă o dublă manșă foarte grea. Echipa din Becicherecu Mic trebuie tratată cu maximă seriozitate, chiar dacă rezultatele lor din Liga 3 nu au fost din cele mai bune. În mare parte, echipa este formată din juniori, din ceea ce știm noi. Au acumulat o experiență după acest an, dar am mare încredere în echipa mea. Cu ambiție, cu dăruire, ne putem atinge obiectivul pe care ni-l dorim cu toții. Cu toții ne dorim această promovare. Am muncit, în acest an, cu toate greutățile care au fost, am reușit să câștigăm campionatul. Ce să le transmit colegilor? Să fie serioși, cum au fost și până acum, și în aceste două meciuri să dăm totul pe teren”, a declarat Viorel Miclean, antrenor-secund și jucător Aurul Brad, pentru Focus Hunedoara.

Partida va începe la ora 18:00 pe stadionul Aurul. Returul va avea loc peste o săptămână, în județul Timiș. În ultimul baraj disputat de Aurul Brad, în urmă cu 24 de ani, galben-negrii se impuneau cu 3-1 în fața celor de la Minerul Șuncuiuș, la Arad.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *