Ionuț Filipaș: „Returul va fi mai greu”

INTERVIU / IONUȚ FILIPAȘ

Ionuț Filipaș a fost asul din mâneca lui Mihai Leaha în turul barajului de promovare în Liga 3. Intrat în repriza a doua, a marcat de două ori în poarta celor de la Fortuna Becicherecu Mic și a apropiat Aurul de al treilea eșalon fotbalistic al României.

Ce știai de Fortuna înainte de meci?

Ionuț Filipaș: Nu am știut mai nimic, în afară de faptul că sunt tineri și că poate reușesc să ne facă probleme, dar se pare că nu a fost așa.

Ce ai simțit când ai văzut că ești rezervă?

Ionuț Filipaș: Nu am simțit nimic, doar faptul că știam că atunci când intru pe teren trebuie să fac mult mai mult decât majoritatea colegilor pentru un rezultat pozitiv!

Ce ți-a zis antrenorul la pauză?

Ionuț Filipaș: A zis să fiu cât se poate de concentrat, să fac toată treaba cât mai simplă și să reușim să aducem victoria.

Cum ți s-a părut jocul, de pe teren?

Ionuț Filipaș: A fost destul de greu, băieții de la Becicherecu Mic au jucat destul de tare, dar fiind proaspăt pe teren eu zic că am reușit să fac diferența, ceea ce s-a și văzut la final!

Cum te-ai simțit la finalul meciului?

Ionuț Filipaș: La final m-am bucurat alături de colegi, am fost foarte mulțumit de jocul meu și al echipei și fericit că am reușit să marchez.

Cum vezi returul de la Becicherecu Mic?

Ionuț Filipaș: Returul de duminică va fi și mai greu, copiii pot alerga, s-a văzut asta și la Brad. Dar am încredere în echipa mea că împreună vom reuși să facem un joc bun și că vom fi cu toții concentrați.

Rămâi la Aurul dacă se reușește promovarea?

Ionuț Filipaș: Rămân la Brad cu siguranță. E o ocazie bună pentru mine, pentru toți de a demonstra mult mai multe ca până acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.