Darius Leucian: „Mergem la victorie!”

INTERVIU DARIUS LEUCIAN

Aurul a avut un început mai greu de meci duminică, în turul barajului de promovare în Liga 3, cu Fortuna Becicherecu Mic. Totul s-a schimbat însă după golul egalării, reușit de Darius Leucian, din penalty. Acel 3-1 de la final putea fi mult mai mare, pentru că ocaziile au curs la poarta timișenilor.

Tu îi știi cel mai bine pe cei de la Becicherecu Mic. Te-au surprins cu ceva duminică?

Darius Leucian: Am petrecut o perioadă frumoasă la Becicherec, în care am acumulat foarte multă experiență, însă la finalul sezonului trecut s-a schimbat strategia echipei. Nu mai este niciun jucător care era în urmă cu un an, nici măcar antrenorul. Nu pot spune că am rămas surprins. Formează o echipă foarte tânără și cu mult potențial. Mă așteptam să aibă o condiție fizică bună și să fie dotați tehnic.

Cum te-ai pregătit pentru meci?

Darius Leucian: Înaintea meciului am încercat să mă concentrez pe ce am de făcut. Nu am vrut să pun presiune pe mine. Am avut grijă să am o alimentație sportivă corectă și să fiu odihnit.

Ce șanse dădeai Aurului duminică, înainte de meci?

Darius Leucian: Din punctul meu de vedere, noi plecam ca favoriți. Suntem o echipă care în acest sezon nu a pierdut niciun meci și stiam că dacă intrăm pe teren motivați, totul va fi bine.

Cum s-a văzut meciul de pe teren?

Darius Leucian: Din teren s-a vazut că am avut ocazii multe și altul putea fi scorul, mai ales în prima repriză. Părerea mea e că am fost echipa mai bună, am muncit pentru această victorie toată echipa.

Ce ai simțit la final?

Darius Leucian: Un sentiment frumos, de mândrie. Atât personală, cât și pentru oraș. Victoria asta e a tuturor care au crezut în noi.

Ce v-au zis antrenorii la final?

Darius Leucian: Ne-au spus că nu e decisă calificarea încă, trebuie să mergem acolo și să dam totul din noi. Au fost foarte fericiti. Nouă, tinerilor, ne dau foarte multă încredere.

Cum va fi duminică, la retur?

Darius Leucian: La retur vom merge la victorie, la fel ca în tur. Personal voi încerca să îmi ajut și mai mult echipa.

Din vară, care sunt planurile tale fotbalistice?

Darius Leucian: Dacă vom promova, voi rămâne să joc pentru orașul meu în Liga 3.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *