Mihai Leaha: „Jos pălăria pentru așa colegi!”

INTERVIU / MIHAI LEAHA

Mihai Leaha a trăit la maximum meciul cu Fortuna Becicherecu Mic. Nervos că nu mai apărea Ambulanța, antrenorul Aurului s-a liniștit după pauză, iar asta s-a văzut în ocaziile avute de colegii săi la poarta timișenilor. Acum, gândul îi stă doar la returul de duminică.

Ce reacție ai avut după tragerea la sorți, când ai aflat de Fortuna Becicherecu Mic?

Mihai Leaha: Am avut șansă la tragere, eu trebuia să rămân cu picioarele pe pământ, mă gândeam cum o să fac să pot mobiliza echipa la maximum, deoarece am mai trăit meciuri în care am pornit ca favoriți cerți și nu am izbutit să le câștigăm.

Cum ai pregătit jocul?

Mihai Leaha: Am discutat cu câțiva cunoscuți care mi-au oferit informații despre adversari, am încercat să fim cât mai compacți și mi-aș fi dorit să nu fi primit gol acasă.

Ce le-ai zis la pauză băieților, când era 1-1?

Mihai Leaha: La pauză am încercat să ne liniștim, după zbuciumul creat de ambulanță, aspect care ne-a afectat emoțional și s-a văzut și în jocul prestat în prima repriză. Multe nu au fost de discutat, mici aspecte tactice și inspirata introducere a lui Ionuț Filipaș. Cu această ocazie vreau sa îl felicit și sper sa o țină tot așa.

Cum a fost jocul cu Fortuna, per total?

Mihai Leaha: Prima repriză a fost echilibrată, cu ocazii de ambele părți, a doua repriză pot spune că ne-am impus jocul. Păcat că nu am reușit să marcăm mai multe goluri.

Cum va fi returul?

Mihai Leaha: Cu siguranță nu va fi ușor, totul depinde de noi, de felul cum vom gestiona meciul, concentrare și mobilizare maxima, iar la final totul va fi bine.

Te-au surprins cumva oaspeții?

Mihai Leaha: Nu pot să zic că m-au surprins, mă așteptam să fie o echipă bine pregătită, cu jucători tineri de valoare, care o să-și joace cartea până la final.

Ce le-ai transmis jucătorilor la final?

Mihai Leaha: I-am felicitat, o meritau din plin. JOS PĂLĂRIA pentru așa colegi! Cu excepția lui Janos Vajda și Gabriel Dărăban, toți am crescut în grădina acestui club, această performanță să fie ca o răsplată pentru „mama” Aurul Brad.

Cum vezi sezonul viitor, dacă promovează Aurul în Liga 3?

Mihai Leaha: Momentan mă gândesc să trecem cu bine și de meciul retur, să fim promovați în Liga a 3-a și atunci putem discuta acest aspect.

În încheiere vreau să le mulțumesc tuturor spectatorilor care și-au rupt din timpul lor și ne-au fost alături din tribuna, de pe dig, de pe gard, de pe casele de bilete. Împreună suntem mai puternici.
Hai Aurul Brad!! 💛🖤


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *