Alex Deak: „Cel mai bun sezon din carieră”

INTERVIU ALEXANDRU DEAK

Atacurile câștigă meciuri, apărările câștigă campionate – este o vorbă în fotbal, de care fundașii sunt foarte mândri. Se poate aplica și în cazul Aurului Brad, unde o defensivă solidă le-a dat mijlocașilor și atacanților siguranța că pot ataca liniștiți poarta adversă. Alex Deak a fost om de bază în acest sezon pentru galben-negri.

Cum te simți după promovare?

Alexandru Deak: Mă simt foarte bine și mă bucur că am putut promova cu echipa la un alt nivel.

Ce credeai după tragerea la sorți?

Alexandru Deak: Am simțit că este un adversar accesibil, că putem face față cu ușurință.

Cum s-au văzut cele două meciuri cu Fortuna Becicherecu Mic din apărare?

Alexandru Deak: Chiar dacă în cele două meciuri am început mai greu, am reușit să revenim în ambele jocuri și să dominăm în mare parte ambele partide.

Cum v-au motivat antrenorii?

Alexandru Deak: Prin simplu fapt că am ajuns aici și eram motivați de șansa pe care o aveam pentru a promova contra unui adversar accesibil. Antrenorii au reușit să ne motiveze prin dăruirea și exemplul lor de pe teren și prin încrederea acordată fiecărui jucător.

E cel mai bun sezon din cariera ta?

Alexandru Deak: Cu siguranță este cel mai bun sezon din cariera mea, pentru că am șansa de a juca la un nivel superior.

Cum vezi finalul sezonului?

Alexandru Deak: Ar fi un sezon extraordinar dacă am reuși să ne calificăm în finala Cupei și să o și câștigăm, pentru a face eventul, și să fie cel mai bun sezon din ultimii ani al echipei Aurul Brad.

Cum crezi ca va fi în Liga 3?

Alexandru Deak: Cu siguranță va fi foarte dificil, sperăm să ne adaptăm la nivelul de joc. Am încredere mare în colegii mei și consider că, cu 3-4 întăriri, vom face față cu brio.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *