Marius Ilea: „Un sezon greu de repetat”

INTERVIU MARIUS ILEA

Cum a fost sezonul 2020-2021?

Marius Ilea: Sezonul 2020-2021 a fost probabil cel mai ciudat și intens sezon pe care l-am prins ca jucător activ. De la situația cu pandemia la meciurile din 3 în 3 zile pe finalul sezonului, toate au condus la un sezon obositor, dar și un sezon în care am câștigat tot ce se putea câștiga.

Care îți sunt cele mai dragi amintiri?

Marius Ilea: Au fost multe amintiri frumoase sezonul acesta, mai ales cele ale meciurilor care ne-au adus tripla campionat-cupă-promovare. Meciul de la Becicherecu Mic a fost un meci special, nu mai țin minte să fi avut o galerie mai numeroasă decât a echipei gazdă la un meci atât de important.

Când v-ați dat seama că puteți lua campionatul?

Marius Ilea: E greu de identificat cu precizie acest moment, dar noi începem fiecare campionat sau competiție cu dorința de a o câștiga. Anul acesta ne-au ieșit toate așa cum ne-am dorit dar suntem conștienți că a fost un an special pentru noi și care va fi foarte greu de repetat, oricât de mult am munci sau ne-am dori asta.

Ce ai simțit înainte de baraj?

Marius Ilea: Am avut emoții atunci când s-au tras la sorți meciurile de baraj, fiindcă știam că vom juca cu o echipă de Liga 3, dar atunci când am văzut că echipa cu care vom juca a făcut doar un egal în 18 meciuri de campionat am prins curaj și am știut că putem face o figură frumoasă sau chiar să câștigăm.

Cum vezi sezonul care urmează?

Marius Ilea: Va fi un sezon greu, chiar foarte greu, dar noi cu siguranță ne vom bucura de el. Sper ca cel puțin să ne menținem în Liga 3, asta dacă nu vom reuși transferuri importante cu care să reușim să batem la porțile ligii superioare.

Ce mai trebuie la echipă pentru ca Aurul să reziste in Liga 3?

Marius Ilea: Cred că cel mai important lucru de care orice echipă are nevoie la acest moment sunt banii. Odată cu ei, se reglează multe carențe la orice echipă. Noi avem spirit de echipă, asta am arătat-o de multe ori pe parcursul sezonului trecut și sperăm să ne facem suporterii mândri și anul acesta. Este clar că pentru asta avem nevoie de sprijinul autorităților locale și a tuturor celorlalți care pot sprijini financiar sau logistic echipa.

Ce notă ți-ai da după acest sezon?

Marius Ilea: Nu știu dacă multă lume a observat asta, dar pe parcursul sezonului recent încheiat am jucat cu o accidentare la umărul stâng, accidentare care m-a împiedicat să dau tot ce am mai bun din mine. Totuși, sunt convins că am adus aportul meu la performanțele echipei din sezonul trecut, la fel ca toți coechipierii mei, care sper că sunt mulțumiți de evoluțiile mele și se bucură să mă aibă alături de ei la orice bătălie am purta! O echipă este mai mult decât suma tuturor componenților ei și echipa noastră merită nota 10 pentru sezonul recent încheiat! La finalul acestui interviu aș vrea să le mulțumesc tuturor colegilor mei, suporterilor noștri, familiilor noastre și tuturor celor care ne-au ajutat pe parcursul tuturor sezoanelor care au condus la acest sezon de excepție! Vă mulțumesc și Hai Aurul Brad!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *