Ionuț Filipaș: „Vor veni rezultatele”

INTERVIU / IONUȚ FILIPAȘ

A intrat bine în jocul cu Progresul Ezeriș și le-a dat mari emoții fundașilor oaspeți. Ionuț FIlipaș, pentru că despre el este vorba, a avut și o bară. Dacă ar fi intrat la acea fază mingea în poartă, poate am fi văzut primul succes al Aurului în acest sezon de Liga 3.

Cum a fost meciul cu Ezeriș?

Ionuț Filipaș: La începutul partidei am fost cât se poate de concentrat, atât eu, cât și colegii mei, asta s-a văzut încă din vestiar. Debutul de meci nu a fost la așteptările noastre și ale tuturor celor care ne-au susținut! A fost o partidă grea, cu puțină șansă puteam scoate mai mult de la acest joc. Așa a fost să fie, mergem înainte cu toții spre mai bine.

Cum vezi debutul de sezon?

Ionuț Filipaș: Începutul de campionat e unul destul de dificil, se și vede asta, nivelul nu mai e același ca anul trecut, dar cred în acest grup. Cred că împreună putem trece peste tot greul de acum și vor veni și rezultatele mult așteptate de noi și de toata lumea!

Cum va fi la Lupac, cu Voința, sâmbătă?

Ionuț Filipaș: Din ce am auzit, este o echipă destul de buna, cu un lot cu experiență. Este o deplasare dificilă, având în vedere că avem și absenți, dar mergem acolo cu capul sus și dăm totul pe teren pentru a scoate un rezultat pozitiv!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *