Explicațiile președintelui

INTERVIU / VALI VERDEȘ

Care ar fi explicațiile acestui debut de sezon?

Vali Verdeș: Am început campionatul fără victorii, din păcate, cu numai un egal. Noi suntem una dintre puținele echipe la care jucătorii merg la muncă, mulți dintre ei lucrează pe schimburi. În aceste condiții este foarte greu să se poată aduna toți la antrenamente și aceasta se vede și pe teren. O altă problemă este lipsa de experiență competițională la acest nivel. Doar o mână de ei au mai jucat în Liga 3.

La ce să ne așteptăm de acum încolo?

Vali Verdeș: Important e faptul că ei joacă și cu inima, iar publicul trebuie să aibă răbdare, rezultatele vor veni și ele.

Cum va fi meciul cu Jiul?

Vali Verdeș: Deplasarea de la Petroșani va fi extrem de dificilă, din cauză că avem accidentări în lot și jucători suspendați pentru cumul de cartonașe și eliminări. În aceste condiții nu pot să dau un pronostic, dar sunt sigur că cei ce vor intra pe teren vor dori să demonstreze că nu sunt degeaba la această echipă, ceea ce poate fi un atu pentru noi. Sunt convins că cei de la Jiul vor juca mai bărbătește, așa cum joacă de obicei și cum jucau și pe vremuri.

Ce le transmiți suporterilor Aurului?

Vali Verdeș: Fanilor le transmit să aibă încredere în băieți și îi așteptăm în număr cât mai mare, pentru că încurajările lor pot fi hotărâtoare câteodată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *