ROBERT CRISTIAN: „VOM VENI CU CALIFICAREA!”

Robert Cristian este o achiziție importantă reușită de Aurul Brad în această vară. Născut pe 29 ianuarie 1988, hunedoreanul a trecut pe la Corvinul, Minerul Lupeni, Arieșul Turda, Metalul Reșița și CSM Deva. În meciurile amicale a evoluat ca mijlocaș central, lângă Mihai Leaha, iar miercuri va juca prima partidă oficială în tricoul Aurului Brad.

Cum ai ajuns la Aurul?

Robert Cristian: Am ajuns la Aurul Brad prin nea Nelu Petcu, cu care mă știu de la vârsta de 17 ani, avându-l antrenor de încă 3 ori până acum. Îi mulțumesc și pe această cale.

Cum ai găsit echipa?

Robert Cristian: Am găsit un lot de jucători foarte unit, cu băieți de caracter, cu mulți tineri de perspectivă, dar și cu jucători care au ceva experiență și acest mix de jucători ajută la formarea unui lot competitiv.

Care e impresia după meciurile amicale?

Robert Cristian: Nu mi-am făcut o părere după primele amicale, pentru că nu cred că am fost toți la vreun amical, dar dacă suntem toți pot spune că și prin venirea noastră și prin ce am găsit aici vom face o surpriză frumoasă în următorul sezon.

Ce obiectiv personal ai în sezonul care vine? Dar cu echipa?

Robert Cristian: Obiectivele mele sunt obiectivele echipei, pentru că este un joc de echipă, iar dacă echipa câștigă și este bine, înseamnă că obiectivul meu este realizat!

Cum vezi meciul cu Lugoj din Cupa României?

Robert Cristian: Mergem la Lugoj încrezători că vom veni cu calificarea!

Știi să lucrezi cu copiii, ce sfaturi le-ai da juniorilor din lot?

Robert Cristian: Da, lucrez cu copiii de 4 ani de zile și tot timpul vorbesc cu ei pe lângă antrenamentele care le facem, vreau să vadă numai școală și fotbal! Tot timpul le dau exemple motivaționale, deja se formează și trebuie să muncească mai mult decât se lucrează la antrenamente!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *