CIPRIAN BOSTAN: „VOM FACE O FIGURĂ FRUMOASĂ”

În această vară, Aurul a pierdut doi juniori care au fost titulari în returul sezonului trecut. Clemeniuc și Lupușor au ales alte trasee în carieră, astfel că s-au căutat alte soluții. Ciprian Bostan este un junior care evoluează la mijlocul terenului și a avut un debut perfect la Aurul: gol superb în amicalul cu Corvinul Hunedoara.

Cum ai ajuns la Aurul?

Ciprian Bostan: La Aurul Brad am ajuns prin intermediul impresarului meu. Împreună și cu celelalte sfaturi și îndrumări pe care le-am primit, am ajuns la concluzia că Aurul este cea mai bună variantă pentru mine.

Cum ai găsit echipa?

Ciprian Bostan: Aici am găsit o echipă frumoasă, cu persoane deosebite și jucători de calitate, de la care am doar de învățat.

Ce impresie ți-ai făcut după meciurile amicale din ultima lună?

Ciprian Bostan: După aceste meciuri amicale am început să mă integrez destul de bine în această echipă și chiar dacă rezultatele nu au fost unele satisfăcătoare, sunt sigur că vom face o figură frumoasă în acest sezon.

Care sunt obiectivele tale pentru acest sezon?

Ciprian Bostan: Obiectivele mele sunt să am evoluții cât mai solide, cu cât mai multe minute jucate și să nu am parte de accidentări.

Dar cu echipa?

Ciprian Bostan: Obiectivele alături de echipă sunt acelea de a da absolut tot ce avem mai bun din noi la fiecare meci în parte și să adunăm cât mai multe puncte.

Cum vezi partida de la Lugoj, din Cupa României?

Ciprian Bostan: Chiar dacă este un meci de Cupă, mergem la Lugoj să ne calificăm mai departe.

Cum te înțelegi cu juniorii din lot?

Ciprian Bostan: Mă înțeleg foarte bine cu juniorii din lot, având în vedere că ne cunoaștem de mult timp. La fel de bine mă înțeleg și cu seniorii lotului, care mă ajută cu experiența lor și mă încurajează mereu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *