Palmares

Palmares

1934-1935 – CAMPIOANĂ – Campionatul regional Hunedoara – a promovat în Divizia C

1940-Mica Brad promovează în Divizia A

1941-1942 – SEMIFINALA Cupei României – eliminată de Universitatea Cluj-Sibiu.

1958-1959 – SFERTURILE Cupei României

1959-1960 – promovează în DIVIZIA B (stă doar un an)

1975-1976 – promovează în DIVIZIA B (stă zece ani)

2009 – câștigă CUPA ROMÂNIEI FAZĂ PE JUDEȚ

2012-2013 – câștigă CUPA ROMÂNIEI FAZĂ PE JUDEȚ

2013 – câștigă SUPERCUPA HUNEDOAREI

2021 – CAMPIONI – liga a IV-a